Bewegingsonderwijs

Lelystad zoekt nieuwe gymvervoerder

Gymzaal
Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock

De gemeente Lelystad is op zoek naar een nieuwe vervoerder, die voor de komende vier jaar verantwoordelijk wordt voor het vervoer van basisschoolleerlingen naar de gymlessen. Dat meldt de gemeente via TenderNed. De opdracht heeft een waarde van 250.000 euro.

De leerlingen worden op de scholen opgehaald en na de gymles weer afgezet, legt de gemeente de opdracht uit in het Programma van Eisen. “De opdrachtnemer dient rekening te houden met tien minuten omkleedtijd, zowel voor aanvang van de gymles als na afloop. De maximale tijd tussen het ophalen van de leerlingen bij de school en aanvangstijd tussen eindtijd gymles bedraagt 25 minuten.”

Tijdens de beoordelingsprocedure kijkt de gemeente Lelystad voor 60 procent naar de kwaliteit van het vervoer en voor 40 procent naar de prijs. Geïnteresseerde vervoersbedrijven hebben nog 36 dagen (tot en met 2 juli) de tijd om zich in te schrijven.

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.