N57

Autobestuurder overleden na botsing met bus in Zeeuws Serooskerke

De lijnbus kwam na het ongeluk in droogstaande sloot terecht. Foto: X/Rijkswaterstaat

Na een botsing op de N57 tussen een personenauto en een bus van Connexxion in het Zeeuwse Serooskerke is maandag een persoon overleden. Het gaat om de bestuurder van de auto, een 57-jarige vrouw uit Serooskerke, meldt de politie. Twee van de zeven inzittenden van de bus zijn lichtgewond geraakt.

Bij het ongeval is de bus in een droogstaande sloot gekomen, aldus Veiligheidsregio Zeeland Veilig. Op foto’s van het ongeluk is te zien dat het een bus van Connexxion is, volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio gaat het om een lijnbus. Meerdere hulpdiensten zijn uitgerukt, zij hebben de inzittenden uit de voertuigen gehaald.

Het ongeluk gebeurde iets voor 13.00 uur. De N57 is bij Serooskerke tussen twee rotondes afgesloten, verkeer wordt omgeleid.

Auteur: ANP