Adverteren

Wilt u in beeld komen bij beslissers en beïnvloeders in de mobiliteitssector? Dan is adverteren op Mobiliteit.nl de manier om uw doelstellingen te realiseren! Maandelijks lezen meer dan 150.000 unieke bezoekers het nieuws op Mobiliteit.nl en ontvangen 16.500 lezers wekelijks onze nieuwsbrief.

Mobiliteit.nl is het onafhankelijke nieuwsplatform voor mobiliteitsprofessionals. We bieden concrete informatie, verhelderende achtergronden en inspirerende best practices op het gebied van publiek vervoer, ruimtelijke ontwikkeling en mobiliteitsbeleid.

Campagnematig adverteren?

Wilt u gedurende een bepaalde periode gericht adverteren in de mobiliteitssector? Wij bieden hiervoor verschillende mediamogelijkheden aan:

  • Online banners op www.mobiliteit.nl en in de mobiliteitl nieuwsbrief
  • Content marketing middels artikelen over uw product of organisatie
  • Direct mailings naar 16.500 nieuwsbriefabonnees
  • Webinar, onderzoek, whitepaper, social media campagne en meer

Partner worden?

Wilt u gedurende langere tijd onder de aandacht blijven van uw doelgroep? Word dan partner en ontvang het gehele jaar door zichtbaarheid en aandacht.

Print adverteren

Mobiliteit.nl brengt elk kwartaal een magazine uit (oplage 3.000) waarin alle trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied worden uitgediept. Ook biedt het magazine cijfers, achtergronden, analyses en opinie. De eerste editie verschijnt in september 2024.

Events

Mobiliteit.nl organiseert jaarlijks uiteenlopende evenementen in de mobiliteitssector. Voor elk van de evenementen bieden we uiteenlopende mogelijkheden om u als partner aan het evenement te verbinden. Deze kunt u terugvinden in onze brochures die per evenement zijn opgesteld. Onderstaand vindt u de agenda voor de evenementen van 2024.

Vacatures

Het grote bereik van Mobiliteit.nl biedt bedrijven en organisaties in de mobiliteitsbranche de mogelijkheid om snel het juiste talent te vinden voor openstaande vacatures.
Download vrijblijvend de Mediabrochure 2024 voor meer informatie over alle multimedia mogelijkheden.