Adverteren

Wilt u in beeld komen bij beslissers en beïnvloeders in de mobiliteitssector? Dan is adverteren op Mobiliteit.nl de manier om uw doelstellingen te realiseren! Maandelijks lezen meer dan 150.000 unieke bezoekers het nieuws op Mobiliteit.nl en ontvangen 18.500 lezers wekelijks onze nieuwsbrief. Het kwartaal Magazine heeft een oplage en verspreiding onder ruim 3.000 mobiliteitsprofessionals!

Download de mogelijkheden

Adverteren op Mobiliteit.nl of in het kwartaal Magazine?

Wilt u gedurende een bepaalde periode gericht adverteren in de (semi) publieke mobiliteitssector? Wij bieden hiervoor verschillende online én print mediamogelijkheden aan:

  • Online banners op www.mobiliteit.nl en in de mobiliteit nieuwsbrief
  • Direct mailings naar 18.500 nieuwsbriefabonnees
  • Webinar, onderzoek, whitepaper, social media campagne en meer
  • Adverteren in het print magazine
  • Content marketing middels een brandstory artikel, online of in het print magazine

Partner worden?

Wilt u gedurende langere tijd onder de aandacht blijven van uw doelgroep? Word dan partner van Mobiliteit.nl of onze events en ontvang het gehele jaar door zichtbaarheid en aandacht op onze (event) website(s).

Vacatures

Het grote bereik van Mobiliteit.nl biedt bedrijven en organisaties in de mobiliteitsbranche de mogelijkheid om snel het juiste talent te vinden voor openstaande vacatures. Plaats hier uw vacature.

Download vrijblijvend de Mediabrochure 2024 voor meer informatie over alle multimedia mogelijkheden of neem direct contact op met Patrick van Tilburg: patrick.van.tilburg@mobiliteit.nl of 0031 6-26110245.