Interview

Arjan Wiering (Munckhof): ‘Uiteindelijk wil iedereen een Coolblue-ervaring’

Arjan Wiering
Arjan Wiering, de nieuwe managing director van Munckhof. Foto: Munckhof

Ruim tien jaar werkte Arjan Wiering (44) in het openbaar vervoer bij vervoersmaatschappij Arriva, voordat hij in april vorig jaar aantrad als coo bij Munckhof. Ruim een jaar later is Wiering de nieuwe managing director van een van ’s lands grootste taxivervoerders. In een interview met deze website gaat hij onder meer in op het ‘ravijnjaar’ 2026 en de complexiteit van het contractvervoer. “Wat wij doen is maatwerk, het is niet one size fits all.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.