Echt HEMA

NS en HEMA verlengen overeenkomst voor winkels op negen grote stations

Hema station Leiden
Foto: Een oude Hema op station Leiden. Utrecht Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Amsterdam Centraal, Leiden Centraal en Amsterdam Zuid, ’s-Hertogenbosch, Alkmaar en Maastricht.

De NS en HEMA hebben een overeenkomst ondertekend voor de verlenging van HEMA-winkels op negen grote NS-stations voor een periode van zeven jaar. De winkels, waaronder die op Amsterdam Centraal, worden vernieuwd, zodat ze beter aansluiten op de behoefte van de reizigers.

De nieuwe overeenkomst geldt voor HEMA-winkels op de volgende stations: Utrecht Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Amsterdam Centraal, Leiden Centraal en Amsterdam Zuid, ’s-Hertogenbosch, Alkmaar en Maastricht. De aangekondigde verbouwingen van de winkels op de stations beginnen in de maanden november en december.

Uitstraling

“De nieuwe winkels worden verder aangepast aan de high-traffic omgeving. Met deze frisse herstart kunnen we het partnership een goed vervolg geven”, aldus Femke Woudstra, directeur Stationsmanagement & Exploitatie NS Stations. “Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudig en logisch is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft”, voegt Machiel Lagerweij, chief operations officer bij Hema eraan toe.

De vernieuwde winkels bieden een assortiment dat is afgestemd op de behoeften van reizigers bestaande uit onder andere beautyproducten, mode, bureauartikelen, huishoudproducten, feestartikelen en etenswaren zoals de HEMA-worst.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Merijn van Merrienboer