‘OV-sector zal moeten improviseren bij avondklok, maar kan dat aan’

Opstelterrein Nijmegen (bron: NS)
Vrij via Beeldbank NS

Als het kabinet besluit tot de invoering van een avondklok, kan de OV-sector snel schakelen om daar invulling aan te geven. Op welke manier dat gebeurt, is nog niet te zeggen. “Op dat moment zullen we moeten improviseren en snel moeten uitvoeren wat het kabinet beslist. Maar dat kunnen we aan”, zei Pedro Peters, voorzitter van branchevereniging OV-NL, woensdag in de uitzending van SpoorProTV.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

3 reacties op “‘OV-sector zal moeten improviseren bij avondklok, maar kan dat aan’”

Chris van Oosten|20.01.21|14:38

Gezien de reacties hierboven, denken mensen alleen aan hunzelf en hun eigen angsten. En niet alle andere mensen die de dupe zijn door de maatregelen. Dus als we het over egoïstisch gaan hebben, dan vind ik de mensen die alles en iedereen op willen sluiten behoorlijk egoïstisch. Dus respect voor de mensen die creatief zijn om nog wat kunnen doen, want als het aan de bange mensen ligt mag iedereen doodvallen, zolang zei maar geen corona krijgen.

Roel Sannes|19.01.21|16:10

Narigheid komt er in ieder geval van aangezien er een hoop mensen rondlopen die nog steeds niet het nut zien van deze maatregelen. Dat zijn ook degenen die het vertikken om ergens anders bij na te denken. Waarvoor blijven er coronagevallen bijkomen? Omdat deze figuren zich totaal niet interesseren voor een ander en gewoon hun gang gaan. Daarom blijven er maar besmettingen bijkomen. Ik ben een voorstander van het leger inzetten als handhaving. Dit lijkt op een oorlogssituatie maar helaas dan.

Marion Corrinne van der Zon|15.01.21|23:01

Ik ben voor de avondklok, zo voorkom je een hoop narigheid, dus van mij kunnen jullie je gang gaan en minder corona gevallen !!