Micromobiliteit

Consortium wil mobiliteitstransitie aanpakken met LEV’s: ‘Potentie benutten’

Beeld: elektrische stepjes bij de kick-off van het LEVERAGE-project
Tijdens de kick-off van het LEVERAGE-project werden demo's gegeven van LEV's, zoals elektrische stepjes Breda University of Applied Sciences

Het zogenoemde ‘LEVERAGE’-consortium gaat de potentie van Lichte Elektrische Voertuigen (LEV’s) in het licht van de mobiliteitstransitie onderzoeken. Het samenwerkingsverband wil bijvoorbeeld uitvinden in hoeverre deze voertuigen een goed alternatief kunnen zijn voor de auto. Ook willen de kennispartners weten of LEV’s de reis van en naar ov-stations kunnen verbeteren. Onder andere de Breda University of Applied Sciences doet mee aan het project.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Laura Houtenbrink