HR Groep breidt uit

[gesponsord bericht]

De HR Groep breidt zich gestaag uit. Per juli vond al de krachtenbundeling plaats met Vermolen Groep en TerVeen. Daarnaast werd de Innovative Sign Group (ISG) aan de HR Groep toegevoegd. Sinds 1 januari 2011 gaan Vermolen Groep en TerVeen verder onder de naam HR Groep.
HR Groep is aanbieder van duurzame, efficiënte oplossingen op het gebied van verkeersveiligheid, bewegwijzering, straatbeeld en dienstverlening. Hierbij is te denken aan verkeersborden, straatnaamborden, afzetmaterialen, verkeersdrempels, snelheidsdisplays, informatiepanelen, bewegwijzering, campagneborden, fietsknooppunten, veilige schoolomgeving, straatmeubilair enz. Per 1 januari behoort ook Revis, bekend van bebording lease-concept, tot de HR Groep. Het HR Groep logo met onderschrift ‘het verkeersnetwerk’ is daarom nu gewijzigd in het veel omvattende ‘Traffic & Signing’.
Vanaf januari 2011 heeft de HR Groep ook een webshop. Men kan terecht voor bebording en verkeersgerelateerde producten. De website bevat veel productinformatie, actueel nieuws en downloads zoals brochures. Alle standaardproducten zijn bestelbaar via de website evenals specials en diensten. Handig is ook dat men direct inzage heeft in prijzen en op elk moment een bestelling kan plaatsen.
Vanaf januari is ook de vestiging HR Groep België officieel geopend. Daarnaast wordt het hoofdkantoor van HR Groep te Rijswijk vernieuwd. Het derde kwartaal van dit jaar wordt de oplevering van het nieuwe pand verwacht.
www.hrgoep.nl

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.