Stoelen

ISRI-website krijgt make-over van EBLO

ISRI EBLO
Foto: ISRI heeft een nieuwe website. ISRI/EBLO

ISRI.nl, een van de officiële websites van EBLO, heeft recent een upgrade ondergaan. Hierdoor kunnen klanten nu niet alleen offertes aanvragen voor ISRI stoelen, maar deze ook direct online bestellen.

Op de nieuwe website is ook te zien dat het productassortiment is uitgebreid met diverse ISRI-kussens en onderdelen waaronder: armleuningen, compressors, dempers, gordels en hoofdsteunen. Klanten kunnen nu alles vinden, van losse onderdelen tot complete revisiesets.

Naast de uitbreiding van het productaanbod en de mogelijkheid tot online bestellen, heeft de vernieuwde ISRI.nl-website de focus gelegd op het helpen van klanten bij het vinden van de juiste stoel. Contactinformatie en contactpersonen zijn nu op elke pagina van de website uitgebreid beschikbaar. Op de nieuwe website zijn ook klantervaringen te lezen.

Ideale zithouding

De ISRI busstoelen voldoen volgens EBLO aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid waardoor ze lang meegaan. Daarnaast voldoen ze aan alle eisen op gebied van ergonomie en gebruiksgemak. “ISRI busstoelen zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over een groot aantal instelmogelijkheden zodat voor elke chauffeur de ideale zithouding kan worden gerealiseerd”, stelt het bedrijf. Er kan een keuze gemaakt worden uit zowel mechanisch als luchtgeveerde busstoelen in allerlei soorten en maten. Van lederen bekleding tot verstelbare opklapbare armleuningen, verwarming en draaiplateau.

EBLO is de officiële importeur van ISRI stoelen en onderdelen en beschikt over een uitgebreide voorraad. Een ISRI busstoel kan in alle busmerken worden ingebouwd waaronder DAF, SCANIA, IVECO, MAN, Mercedes-Benz, Volvo, VDL en Van Hool. EBLO biedt dan een montageservice en voert de inbouw van ISRI busstoelen . Ook het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden, herstofferen van stoelen en het vervangen van onderdelen is mogelijk bij EBLO.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

EBLO