Janet Stuijt herbenoemd tot Commissaris bij NS

Janet Stuijt (Bron: NS)
persbericht NS

Janet Stuijt is herbenoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) bij NS. Ze trad in augustus 2016 voor vier jaar toe en is voor nog eens zo’n termijn opnieuw aangesteld.

Met de herbenoeming van Stuijt blijft haar uitgebreide kennis en waardevolle ervaring behouden voor NS, aldus de spoorvervoerder. NS wijst daarbij onder meer op haar juridische achtergrond en leiderschapservaring. Haar tweede termijn draagt daarnaast bij aan de gewenste continuïteit binnen de RvC.

Verzekeringsmaatschappij

Stuijt is sinds 2011 General Counsel & Head of Compliance en Corporate Secretary bij verzekeringsmaatschappij NN Group N.V. Sinds twee jaar is ze daar ook lid van de Management Board. Daarvoor bekleedde Stuijt diverse leidinggevende functies bij banken ABN Amro en ING Group en was ze als advocaat werkzaam bij Loeff Claeys Verbeke /Allen & Overy en De Brauw Blackstone Westbroek. Ze studeerde Rechten aan de Universiteit Leiden.

Met de herbenoeming van Stuijt is de RvC van NS tot 2021 weer volledig ingevuld. De RvC telt in totaal zes leden. Naast voorzitter Gerard van de Aast en Stuijt zijn dat Marike van Lier Lels, Pim van der Feltz, Nebahat Albayrak en Herman Dijkhuizen.

Lees ook: 

Janet Stuijt nieuw lid van de Raad van Commissarissen NS

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.