Registratie OV Debat // Aanbesteden geopend

De inschrijving voor het OV Debat // Aanbesteden 2019 is nu geopend. Tijdens het debat op 21 mei gaan verschillende OV-experts met elkaar in gesprek over het thema de OV-concessie versus de Mobiliteitsconcessie. In een aantal interessante presentaties en inspirerende debatten horen toeschouwers alle mogelijkheden en uitdagingen om mobiliteitsdiensten aan te besteden en de rol van de vervoerder hierin.

Het debat zal plaatsvinden in het Provinciehuis in Utrecht op dinsdag 21 mei. Sprekers zijn onder andere HTM-directeur Jaap Bierman, GVB-directeur Alexandra van Huffelen en Floor Vermeulen, de gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland.

Inschrijving

Deelnemers aan het OV Debat zullen in de ochtend worden bijgepraat over de ontwikkelingen in het openbaar vervoer, zoals het spanningsveld tussen de steeds minder OV-gebruik in de periferie en juist een forse groei in de grote steden. Vraagt dit een andere manier van aanbesteden? Bovendien leren de deelnemers meer over de afweging die ze moeten maken tussen een OV-concessie en een mobiliteitsconcessie.

In de middag is ruimte voor drie debatten over de toekomst van de concessie. Daarbij komen vragen aan bod zoals: moet één vervoerder zelf alle mobiliteitsdiensten aanbieden en hoe beïnvloedt een flexibele mobiliteitsconcessie de financiën van een vervoerder? Ook zal er ruimte zijn voor de deelnemers om vragen te stellen aan de sprekers en met hen in debat te treden. Bovendien is er veel ruimte om te netwerken.

Vroegboekkorting

Een deelname aan het congres kost voor vervoerders en overheden met vroegboekkorting 299 euro. Toeleveranciers, consultants en overigen betalen voorlopig 399 euro. De vroegboekkorting geldt tot en met 12 april. Registreren is mogelijk via deze link.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.