Call for Papers MaaS Congres België sluit bijna

MaaS Congres België, AMUZ

Het is nog een aantal dagen mogelijk om een call for paper in te dienen voor het MaaS Congres België op 7 december. Heeft u een bijdrage over manieren om het gedrag van reizigers te veranderen? Heeft u ervaringen met MaaS die u wilt delen? Of kunt u kennis delen over situaties waarin een MaaS-project geen succes was? Wij horen graag van u.

Dit congres zal op 7 december plaatsvinden in Antwerpen en het thema dit jaar is de reiziger. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren kunnen we Mobility as a Service niet langer zien als een technische oplossing. De apps zijn, net als de mogelijkheid om aanbieders aan te sluiten. Maar wat is er verder nog nodig om ervoor te zorgen dat reizigers duurzamer en slimmer op pad gaan. Wij vragen u een paper in te sturen. Dit hoeft geen uitgebreid paper te zijn, een concreet voorstel/samenvatting is in eerste instantie voldoende.

Thema’s

  • Hoe verander je het gedrag van reizigers?
  • Waar heeft de reiziger behoefte aan?
  • Welke rol spelen parkeerbeleid of hubs hierbij?
  • Welke werkgeversaanpak werkt goed om het reisgedrag van forenzen te veranderen?

We zoeken daarvoor dit jaar ook juist laaghangend fruit. Er spelen nog veel meer vragen waarop een antwoord gezocht wordt. U kunt een bijdrage leveren voor het congres door middel van onderstaand formulier. Doe dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 20 augustus.

De inzenders van de beste bijdragen worden uitgenodigd om hun ideeën uit te werken en om een presentatie te verzorgen op het MaaS Congres, in het najaar van 2021. We maken graag ruimte voor verdieping.

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.