Waaronder energietoeslag

Trevvel biedt medewerkers financiële tegemoetkoming vanwege stijgende kosten

Trevvel bus leerlingenvervoer
Busje van leerlingenvervoerder Trevvel. Foto: Trevvel

Trevvel gaat zijn medewerkers financieel tegemoet treden. Het bestuur van het Rotterdamse vervoersbedrijf wil een handreiking doen aan werknemers die zorgen hebben over de alsmaar stijgende prijzen omtrent energie, brandstof en boodschappen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.

3 reacties op “Trevvel biedt medewerkers financiële tegemoetkoming vanwege stijgende kosten”

Michael Monnee|13.10.22|19:16

DEEL 3) uitgevoerd door 50 plussers!!! Ook ondergetekende die inmiddels de 70 heeft aangetikt hoort daarbij en is nog zeer begaan met zowel het vervoer van de jongste alsook van de oudste generatie.

Michael Monnee|13.10.22|19:15

DEEL2) Zelfs financiële lokkertjes van €1000 als je maar wil komen hebben geen of nauwelijks effect. Huilen met de ouderen in het bos. Waarom geeft deze beleidsvrouw alléén maar af op een organisatie i.p.v. het voortouw te nemen bij het streven naar en het vinden van een oplossing? Juist ZIJ, als voorvrouw van ouderenpartij 50PLUS, hoort hier vooraan te staan. En als bijkomend feit: Is het geachte raadslid op de hoogte va het feit dat alle ritten voor heen groot deel worden uitgevoerd door

J. Koch|12.10.22|09:54

“Al het kantoorpersoneel van Trevvel wordt ingedeeld in minimaal loontrede 3” is wel heel apart, want dat is de laagste loontrede sinds 1 en 2 begin dit jaar zijn komen te vervallen. Dus hoe kan het dat er kennelijk medewerkers zijn die nu nog lager zitten dan 3.

Los daarvan is het natuurlijk mooi dat een bedrijf van 400 medewerkers dit weet te realiseren, terwijl het bedrijf waar ik werk (Noot) met zijn 2000 medewerkers nooit iets meer zal doen dan verplicht is binnen de CAO.