Monnickendam

Taxichauffeur mishandeld door oudere man, politie zoekt getuigen

Politie
Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Ton Hazewinkel

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een taxichauffeur in Monnickendam. Het geweldsincident vond op zaterdagavond 9 maart rond 22.00 uur plaats, ter hoogte van de kerk aan de Zarken met de kruising Bernhardlaan. 

De verdachte is volgens de politie een oudere man. Hij is nog altijd niet opgepakt, meldt de politie op Instagram. De mishandeling vond buiten het voertuig plaats. Na de mishandeling stapten naderhand nog twee personen uit de taxi.

De politie roept getuigen op om contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.