Interview

Touringcars Pouw af en aan naar grens Oekraïne: ‘Iedereen zet zich in’

Pouw oorlog Oekraïne
Foto: Martijn van der Kroef

Sinds de invasie van het Russische leger zijn honderdduizenden Oekraïners op de vlucht geslagen. Bij de grensgebieden wordt er gewacht op vervoer naar een veilig gebied, wat schrijnende beelden oplevert. Toen de directie van Pouw Vervoer dit zag, werd er geen seconde getwijfeld. Het bedrijf is vervoer naar Nederland gaan organiseren en regelt basisbenodigdheden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

4 reacties op “Touringcars Pouw af en aan naar grens Oekraïne: ‘Iedereen zet zich in’”

Taxi Amsterdam|09.03.22|12:05

En zo zou het ook moeten zijn vind ik. Iedereen moet het zelf weten natuurlijk en iedereen bepaalt het zelf maar een bepaalde volk wel helpen in oorlogstijd en een ander volk de afgelopen jaren vrijwel niet en zelfs framen als gelukszoekers of terroristen (vooral door propaganda van de media en sommige politici) dat vind ik hypocriet.

Taxi Amsterdam|09.03.22|11:53

Terwijl als je kijkt naar de wetenschap dan moeten die discussies en meningsverschillen er soms juist zijn. Zo werkt het al jaren in de wetenschap. Alles veranderde ineens sinds corona. Nu met de oorlog in Oekraïne zie en hoor je ook weer de gekste dingen. Ik vraag me dan echt af wat is er toch met sommige mensen aan de hand? Ik persoonlijk geef / help iedereen die ik kan helpen ongeacht kleur, ras, geloof, geaardheid of wat dan ook. Dat deed ik in het verleden ook en dat zal ik vandaag ook doen

Taxi Amsterdam|09.03.22|11:40

En Syrië en ga zo maar door. Het is echt triest om te zien hoe hypocriet sommige mensen kunnen zijn. Net zoals met corona hebben we het ook te danken aan de desinformatie van mainstream media en propaganda. Zelfs artsen / medici met een andere mening of met andere wetenschappelijke onderbouwing / feiten durven niet meer openlijk te spreken omdat ze anders weggezet worden als wappies of desinformatie verspreiders en er wordt dan gedreigd met ontslag of het afnemen van hun big registratie.

Huis Huistv|09.03.22|10:58

Waar waren ze toen, toen Nederland Afghanistan, Libië, Irak bombardeerden, toen veel van deze vluchtelingen hun reis met de dood moesten beëindigen.