Machinist overleden na botsing bij Hooghalen

Gemoderniseerde dubbeldekker VIRM 2-3, foto NS
Gemoderniseerde dubbeldekker VIRM 2-3, foto NS

Bij een ernstige botsing tussen een sprinter en een tractor is een 58-jarige machinist om het leven gekomen. President-directeur Roger van Boxtel spreekt namens alle NS-collega’s van een ‘gitzwarte dag’. Van Boxtel en infrabeheerder ProRail betuigen hun medeleven met de familie van het slachtoffer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “Machinist overleden na botsing bij Hooghalen”

Henk Derksen|23.05.20|12:38

een vreselijk ongeval, dat pleit voor het direct sluiten en afschaffen van onbewaakte overwegen, maar wat mij ook opvalt is de enorme schade aan de trein, voldoen deze treinen wel aan de botsveiligheid, vergelijk eens soortgelijke aanrijdingen met ander materieel!!