Sanctie

EBS beboet en gekort op subsidie na afschalen dienstregeling Zaanstreek

Stadsbussen zijn buiten dienst. Foto ter illustratie. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / VRPress

De Vervoerregio Amsterdam verleent EBS geen ontheffing voor het afschalen van de dienstregeling. De busvervoerder, die op die manier uitval van ritten door personeelstekorten probeert te voorkomen, ontvangt daardoor minder subsidie en kan bovendien een boete verwachten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Erik Verheggen

Hoofdredacteur Mobiliteit, ProMedia Group

3 reacties op “EBS beboet en gekort op subsidie na afschalen dienstregeling Zaanstreek”

Diego Beyse|20.01.24|12:24

Missen we connexxion al?

Patrick La|19.01.24|18:45

Geweldig gedaan door de overheid met hun een contract te tekenen en dat dit vervoersbedrijf hier mocht gaan rijden. Weer zo een slechte actie

stefan vis|19.01.24|16:46

Kon laatst dus niet naar huis met de nachtbus want die reed niet. Kon ik mooi nog een kwartier extra lopen in de kou om met vriendin wederom in mijn studio bij Tussen de bogen te moeten slapen. Wat een baggerbende bij EBS. Wat een scam! Ook met het Waterlandkaartje kom je de metro niet in terwijl er geen enkele ebs bus nog bij het Centraal komt maar wel lekker blijven verkopen op CS! Maar niet in Noord! Echt alsjeblieft. Geef EBS een rotschop. En zorg dat de VR verstand heeft van OV…