Dodelijke slachtoffers

Rotterdamse metrolijnen stoppen niet bij Erasmus MC vanwege schietincident

ROTTERDAM - Politieagenten van de dienst speciale interventie bij het Erasmus MC Rotterdam aan Rochussenstraat die is afgezet. Na twee schietincidenten is een verdachte opgepakt. Een van de schietincidenten was bij het Erasmus MC. Daar is ook brand gesticht. ANP BAS CZERWINSKI

De Rotterdamse metrolijnen A, B en C stoppen op last van de politie niet op station Dijkzigt naast het Erasmus MC, meldt vervoerder RET. In het ziekenhuis vond donderdagmiddag een schietincident plaats en er werd brand gesticht.

Ook op het Heiman Dullaertplein in Rotterdam was een schietincident en brand. Door beide incidenten zijn dodelijke slachtoffers gevallen. Hoeveel dodelijke slachtoffers er zijn gevallen, deelt de politie nog niet.

Een 32-jarige Rotterdammer is aangehouden als enige verdachte.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Merijn van Merrienboer/ANP