Registratie voor BusVision 2016 is nu geopend

Leon Struijk, directeur Qbuzz, BusVision 2014

De registratie voor BusVision 2016 is officieel geopend. Kom ook naar dit tweedaagse event voor de openbaar vervoer- en touringcarbranche op 12 en 13 oktober 2016 in Expo Houten. BusVision wordt georganiseerd door vakblad OVPro in samenwerking met KNV.

BusVision 2016 biedt:

Congres BusVision

Dit jaar vindt de tweede editie van het congres BusVision plaats. Nieuwe ontwikkelingen in het stedelijk openbaar vervoer staan centraal bij dit congres, wat onderdeel is van de beurs BusVision 2016. Diverse topsprekers nemen de congres-deelnemers mee in hun oplossingen voor betere aanbestedingen in het busvervoer. Ook kan er stevig gedebatteerd worden tussen de sprekers, ondernemers en opdrachtgevers zoals overheden.

Het congres is op donderdag 13 oktober in Expo Houten tijdens de tweede dag van BusVision 2016.

Meer informatie via: www.busvision.nl/congres

Focus-sessies

BusVision 2016 is hét kennis-event voor de openbaar vervoer- en touringcarsector. Op beide dagen worden diverse focus-sessies georganiseerd die interessant zijn voor ov, touringcar-ondernemers en overheden. OVPro.nl organiseert diverse focus-sessies die gratis toegankelijk zijn voor alle bezoekers van BusVision 2016.

Meer informatie via: www.busvision.nl/workshops

Vakbeurs

Een belangrijk onderdeel van BusVision is de vakbeurs. Tientallen toeleveranciers in de busbranche tonen hier jaarlijks hun nieuwste innovaties. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Bekijk het overzicht van reeds aangemelde exposanten via: www.busvision.nl/vakbeurs 

Feestavond

Naast een interessante en leerzame dag, is BusVision 2016 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij diverse mensen uit de ov- en touringcarsector elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is er op beide dagen een algemene netwerkborrel op de beursvloer. Op woensdagavond organiseren we een feest voor de ov-, taxi- en touringcarbranche bij Hotel Van der Valk in Houten.

Meer informatie via: www.busvision.nl/feestavond

Registratie

We nodigen je van harte uit om ook naar dit tweedaagse evenement voor de ov- en touringcarranche te komen. Registreer je nu voor toegang tot BusVision op op 12 en 13 oktober 2016 in Expo Houten.

Ga naar: www.busvision.nl/registreren

registreren, button

Lees ook: Bekijk de foto’s en presentaties van BusVision 2014

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.