Alex Rentier wordt operationeel directeur bij HTM

Alex Rentier, operationeel directeur, HTM

Alex Rentier wordt per 1 september de operationeel directeur bij HTM. De directie van HTM bestaat vanaf dat moment uit algemeen directeur Jaap Bierman, financieel directeur Thomas Martin en Alex Rentier.

Rentier (50) heeft de laatste jaren gewerkt als Mobilisation Director bij Abellio in Duitsland, de internationale dochtermaatschappij van NS. Daarvoor was hij operationeel directeur bij NedTrain.

Kennismaking

Bierman: “We kijken uit naar de komst van Alex. Met zijn ervaring kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan het robuuster maken van onze operationele diensten.” De eerste weken van de nieuwe operationeel directeur staan in het teken van kennismaken met de collega’s en het bedrijf.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.