Delft Infra Advies

Delft Infra Advies is úw adviseur voor verkeer en mobiliteitsbeleid. Vanuit onze passie voor verkeer en mobiliteit werken onze adviseurs met betrokkenheid aan uw project. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat een betrokken adviseur u als opdrachtgever het beste van dienst kan zijn. Delft Infra Advies geeft u altijd een advies op maat.

Onze jarenlange ervaring, ons hoogwaardig kennisniveau en innovatieve karakter leveren u een praktisch en goed onderbouwd advies. Delft Infra Advies werkt voor zowel overheden als bedrijfsleven, altijd onafhankelijk en eerlijk. Wij denken met u mee en zoeken naar het beste resultaat. Onze adviseurs spelen een verbindende rol tussen opdrachtgever en andere betrokkenen en leveren daarmee een beslissende bijdrage aan een soepel proces en een optimale oplossing.

Onze kennis en ervaring is ook breed inzetbaar bij een detachering. Daarbij zoeken wij samen met u naar een optimale invulling van bijvoorbeeld tijdelijke projectbegeleiding, weggevallen personeel of extra expertise binnen uw organisatie. Ons motto daarbij is: onze waarde is uw meerwaarde.

Delft Infra Advies: al 14 jaar een betrouwbare partner in verkeer en mobiliteitsbeleid.

www.delft-infra-advies.nl

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.