Paul van den Bosch nieuwe directeur DTV Consultants

Hans Godefrooij, Willem Buijs en Paul van den Bosch FOTO DTV Consultants

Paul van den Bosch volgt de onlangs vertrokken Bo Boormans op als directeur van DTV Consultants. Met de aanstelling van Van den Bosch heeft het verkeerskundig adviesbureau opnieuw een tweehoofdige directie. Tegelijkertijd is Hans Godefrooij benoemd tot teamleider van het team Verkeersarchitectuur.

Bo Boormans stopte 1 februari dit jaar als directeur. Na bijna een kwart eeuw (mede) aan het roer te hebben gestaan van het verkeerskundig adviesbureau, wilde hij zich focussen op het opleiden van werkenden binnen NOVI Verkeersacademie. Mede-directeur Willem Buijs nam Boormans’ aandeel in het bedrijf over.

“Na het afscheid van Bo stond ik voor de keuze, ga ik het alleen doen of niet?”, legt Buijs uit. “Al snel trok ik de conclusie dat ik teveel houd van samenwerken om in mijn eentje het bedrijf te leiden. Met Paul verwacht ik de juiste partner in huis te hebben om het bedrijf verder uit te bouwen.”

Fundament

Van den Bosch heeft meer dan twintig jaar verkeerskundige ervaring. Sinds 2005 is hij in dienst bij DTV Consultants, waar hij sinds 2006 actief is als teamleider van verschillende inhoudelijke vakgroepen. “DTV Consultants is een prachtig bedrijf met een hele stevige basis”, zegt Van den Bosch. “Ik kijk er naar uit om samen met Willem te werken aan de volgende stap in de rijke historie van het bedrijf. We zitten vol ambitie.”

Gelijktijdig is Hans Godefrooij benoemd tot teamleider van het team Verkeersarchitectuur. Godefrooij is een bekend gezicht in het verkeerskundige werkveld. Ook hij werkt sinds 2005 bij DTV Consultants. “Natuurlijk blijf ik fiets- en verkeersveiligheidsprojecten doen, maar deze kans kon ik niet laten lopen. Ik heb het geluk dat ik kan voortborduren op het prachtige fundament dat er al ligt. In die zin verandert er ook niet zo veel.”

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.