Besparingsmogelijkheden

SEPAY by Buckaroo blikt terug op Taxi Expo ’23

Yunus Arslan
Yunus Arslan op de stand van SEPAY by Buckaroo tijdens Taxi Expo '23. Foto: SEPAY by Buckaroo

Tussen de ruim veertig exposanten die op 15 november bij Taxi Expo ’23 in de Jaarbeurs aanwezig waren, zat ook SEPAY by Buckaroo. Samen met Yunus Arslan, accountmanager bij de pinautomatenleverancier, blikken we terug op dit evenement. Ook vertelt hij over de verschillende besparingsmogelijkheden voor taxichauffeurs op pinapparaten. 

“Tussen al het aanbod van prachtige auto’s, verzekeringen en meer, hadden wij de kans om de services van Buckaroo uit te lichten op Taxi Expo ’23”, blikt Yunus Arslan terug op 15 november. Volgens hem willen mensen steeds vaker de mogelijkheid hebben om zowel online als offline te betalen. “Onze dienstverlening sluit daar perfect op aan. Zo kunnen we binnenkort onze pinautomaten via een app koppelen aan kassasystemen en meer omnichannel mogelijkheden bieden. Onze nieuwste Android pinapparaten (SEPAY Smart pinautomaten) zijn geschikt voor het installeren van apps. Dat biedt mogelijkheden voor de toekomst.”

Pinautomaat

De pinautomaat blijft echter een belangrijk betaalmiddel. “Veel taxichauffeurs maken gebruik van simpele instapklare oplossingen. Deze toestellen zijn bij de start van de onderneming vaak de goedkoopste optie, vooral wanneer er nog niet zoveel transacties plaatsvinden. Als er meer transacties worden gedaan, blijkt dat deze toestellen echter onnodig veel geld kosten. Dit komt doordat de ondernemer niet per transactie betaalt, maar een percentage van de omzet. Bij Buckaroo werken we met abonnementen die gebaseerd zijn op vaste tarieven per transactie, in plaats van een percentage van de omzet. Een taxichauffeur die in een maand 95 transacties binnenhaalt en een omzet van 6.550 euro genereert, betaalt bij ons slechts 58,52 euro. In vergelijking met andere leveranciers kan het verschil oplopen van 20 tot wel 100 procent.”

Volgens Arslan is het deze maand extra aantrekkelijk om over te stappen. Speciaal voor de drukke decembermaand heeft SEPAY by Buckaroo namelijk een aantal kortingsacties opgesteld. “Zo krijgen klanten bij ons nu tijdelijk korting op aanlsuitkosten, maar ook op accessoires zoals pinbonnen, pinautomaatbeschermhoezen en dockingstations”, zo besluit Arslan.

Lees ook:

Auteur: Redactie