Pouw kiest voor andere manier van werven met ‘keertje op de busdag’

Touringcarchauffeur Pouw, touringcar
Foto: Pouw

Pouw Vervoer organiseert op zaterdag 23 oktober een ‘keertje op de busdag’. Iedereen met een ‘verborgen passie’ om een keer bus te besturen, kan op deze dag een testrit maken in een bus of touringcar. Zo hoopt het bedrijf mensen te enthousiasmeren voor het chauffeursvak.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

2 reacties op “Pouw kiest voor andere manier van werven met ‘keertje op de busdag’”

Don Vandijk|14.10.21|09:24

Vervolg: Want jongeren zijn echt wel slimmer dan dat, even een financiering tekenen van 6000 euro voor dat busrijbewijs en dan vervolgens alleen de restjes (weekendritjes, festivals etc) rijden? HAHAHA. Vraag dat maar aan die boomers die jullie zo geweldig vinden, 56 plussers die niet s’nachts mogen werken, die komen solliciteren, niet jongeren.

Don Vandijk|14.10.21|09:21

Dat ”gratis busrijbewijs” lijkt mij erg sterk, vooral voor een bijbaantje in de weekenden.. Net even op hun site gekeken, ”Pouw vervoer biedt jou de mogelijkheid een opleiding tot touringcar/buschauffeur te volgen, waarbij er afspraken gemaakt worden over de financiering. Na het behalen van je diploma, kun je in dienst komen bij Pouw Vervoer.” Dat is dus niet gratis, verwacht ik ook niet, maar zeg niet dat het gratis zou zijn.. Dat is misleiding. De jongeren komen niet.