Rotterdam

Vrouw en kinderen behandeld in ambulance na botsing met taxi

Botsing tussen personenauto en taxi in Rotterdam
Op de Hillevliet in Rotterdam kwamen dinsdagmiddag een personenauto en een taxi met elkaar in botsing. Foto: AS Media

De inzittenden van een personenauto, een vrouw en twee kinderen, zijn dinsdagmiddag in een ambulance behandeld nadat ze in botsing kwamen met een taxi. Het verkeersongeval vond rond 16.10 uur plaats aan de Hillevliet in Rotterdam.

Hoe de botsing tussen beide voertuigen is ontstaan is nog onbekend. De inzittenden van de personenauto werden in de ambulance behandeld. De kruising werd na het ongeluk deels afgesloten voor verkeer en de personenauto werd weggesleept door een bergingsbedrijf. De kinderen kregen van het ambulancepersoneel een traumabeertje tegen de schrik.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.