Oost-Brabant

Zeventig automobilisten beboet tijdens controle vanuit touringcar

Bon
In totaal deelde de politie zeventig boetes uit. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/FPSecurity

De verkeerspolitie Oost-Brabant heeft dinsdag tientallen weggebruikers op de bon geslingerd tijdens een controleactie vanuit een touringcar. Zo’n zeventig automobilisten kregen een prent nadat ze werden betrapt met een mobiele telefoon in de hand tijdens het rijden. 

Een automobilist moest zelfs zijn rijbewijs inleveren omdat hij te hard reed, meldt de politie. Ook werden er 35 processen-verbaal opgemaakt voor onder meer het rijden zonder rijbewijs, het overtreden van de maximumsnelheid, rechts inhalen en het negeren van een inhaalverbod.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.