Alternatief vervoer

Vloedgolf aan reserveringen bij FlixBus door storm Poly

FlixBus
FlixBus. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Bjoern Wylezich

Busmaatschappij FlixBus merkte woensdag een “plotselinge golf aan reserveringen” als gevolg van de zware weersomstandigheden in Nederland en België. Volgens FlixBus zochten veel reizigers naar alternatieve manieren om alsnog op hun bestemming te komen.

Storm Poly zorgde gisteren voor grote verstoringen in het openbaar vervoer. Zo reden er geen treinen in een groot deel van Nederland. Hier profiteerde busmaatschappij FlixBus van, omdat reizigers naar alternatieve manieren zochten om alsnog op hun bestemming te komen.

Volgens het bedrijf waren bussen van Amsterdam en Antwerpen naar bijna elke bestemming snel uitverkocht. FlixBus telde uiteindelijk 35 procent meer passagiers in vergelijking met de vorige dag.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits/ANP