Eurostar rijdt vanaf dit najaar rechtstreeks naar Londen

Foto NS

Reizigers hoeven vanaf dit najaar niet langer in Brussel de trein te verlaten als ze van Amsterdam naar Londen reizen met de Eurostar. Dat is het resultaat van de verdragen die dinsdag zijn getekend door Nederland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk. Daardoor wordt een rechtstreekse verbinding tussen Nederland en Engeland werkelijkheid.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

5 reacties op “Eurostar rijdt vanaf dit najaar rechtstreeks naar Londen”

Anneke Westerhoff|21.08.20|12:24

Vanuit Londen kun je een aantal keren per dag ook een goedkopere boeken, op dit moment zie ik veel duurdere prijzen vanuit Amsterdam. Kunt u aangeven wanneer je ook weer betaalbare ritten kunt boeken vanuit Amsterdam. Ik pakje nl. altijd het vliegtuig op de heenreis en terug met de Eurostar, maar nu zit ik zeker liever niet in een vliegtuig en daarbij de drukte op Schiphol.

Alfred Kleijn|14.07.20|18:18

Er is toch in februari 2020 al een verdrag getekend dat de rechtstreekse Eurostar zou gaan rijden, en wel vanaf april 2020? Dat laatste ging niet door, maar dat verdrag is wel getekend. Waarom moest er dan nu nóg een verdrag over de rechtstreekse Eurostar worden getekend?

Alfred Kleijn|14.07.20|18:16

Er was toch in februari al een verdrag getekend dat de rechtstreekse Eurostar zou gaan rijden, en wel vanaf april 2020? Dat ging niet door, maar dat verdrag is wel getekend. Waarom moest er nu dan nóg een verdag over de rechtstreekse Eurostar worden getekend?

Bas|07.07.20|15:32

Antwerpen Centraal en Schiphol Airport worden door de Eurostar overgeslagen. Echter biedt Thalys wel aansluitende diensten aan, waardoor u vanuit deze stations met een relatief korte overstap op Brussel Zuid, per Eurostar naar Londen kunt reizen.

Jaap Huisman|07.07.20|14:37

Stopt deze trein ook in Antwerpen?