Uithoornlijn komende twee jaar aangelegd

Amstelveenlijn GVB
Foto Dylan

Deze week is aannemer Dura Vermeer officieel begonnen met de aanleg van de nieuwe tramlijn tussen Uithoorn en Amstelveen Westwijk. Dat werk gaat ruim twee jaar duren. In de zomer van 2024 moeten de eerste trams naar Uithoorn gaan rijden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

2 reacties op “Uithoornlijn komende twee jaar aangelegd”

ov_079|19.03.22|19:48

@kees boer en dan ook de oude spoorwegovergang in de A2 haha

kees boer|27.01.22|00:16

Dit zou in een keer goed moeten gebeuren ; meteen doortrekken via de oude spoorlijn via Mijdrecht naar Nieuwersluis om de beruchte N 201 te ontlasten die gevoelig is omtrent ongelukken ; kijk ook eens naar M√ľnster- Warendorf daar loopt ook een enkelspoorlijn parallel langs een provinciale weg