Een indruk van het OV Debat 2017

Verschillende mensen uit de OV-sector verzamelden zich vorige week op OV Debat, het congres over de toekomst van het openbaar vervoer. Circa 150 deelnemers kregen de mogelijkheid om kennis uit te wisselen door de verschillende presentaties en debatten en konden hierover met elkaar in gesprek tijdens de netwerkruimte.

De deelnemers kunnen met onderstaande fotoreportage nog even nagenieten van de dag. Degenen die er niet bij waren, krijgen door de foto’s een impressie van het congres en worden van harte uitgenodigd om bij de volgende editie wel aanwezig te zijn.

Bekijk hier het foto-album:

https://www.ovpro.nl/gallery/ov-debat-2017/Promedia14klein/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.