Tientallen exposanten tonen innovaties op BusVision 2016

Leon Struijk, directeur Qbuzz, BusVision 2014

De beursvloer van BusVision 2016 raakt behoorlijk gevuld. Inmiddels hebben zich al bijna twintig exposanten officieel aangemeld. Zij zullen twee dagen lang de nieuwste innovaties voor de OV- en touringcarbranche demonstreren.

BusVision 2016 vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2016 in Expo Houten. Tijdens dit tweedaagse event wordt een platform geboden waar de nieuwste producten, technieken en diensten gedemonsteerd worden, de verschillende aandrijfsystemen met elkaar vergeleken kunnen worden en waar diverse nieuwe bussen van binnen en buiten bekeken kunnen worden.

Exposanten BusVision

BusVision

Dit jaar biedt BusVision 2016 het congres BusVision, meerdere interessante workshops, een vakbeurs met tientallen exposanten en de feestavond. Tijdens deze feestavond kunnen de banden binnen de OV- en touringcarbranche worden aangehaald onder het genot van lekker eten en drinken. De avond zal bovendien worden opgeluisterd met aantrekkelijk entertainment.

Registreer je voor BusVision 2016 en kies als optie ‘feestavond‘.

Registreer je nu voor toegang voor BusVision 2016 via: http://www.busvision.nl/registreren/

Graag tot ziens op 12 en 13 oktober in Expo Houten!

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.