Geweldsgolf

Staatssecretaris Heijnen begrijpt woede NS-personeel ‘heel goed’

Vivianne Heijnen
Staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) Foto: ANP/ Robin Utrecht

Demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft begrip voor de actie van de NS, die de treinen zaterdagavond drie minuten stilzet naar aanleiding van de mishandeling van twee NS-medewerkers. “Ik begrijp de woede en frustratie van NS-personeel heel goed”, zegt Heijnen op LinkedIn. “Ik hoop dat de actie eraan bijdraagt dat mensen zich realiseren dat ov-personeel veilig en prettig hun werk moet kunnen doen en dat reizigers hen altijd vriendelijk en met respect behandelen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Mobiliteit.nl / ANP