Roest

NS voelt zich overvallen door “lastminute-werkzaamheden” Schiphol

NS
Treinreizigers op Station Amsterdam Centraal. De NS waarschuwde reizigers voor forse hinder op het spoor bij Schiphol als gevolg van onvoorziene extra werkzaamheden aan het spoor. Ramon van Flymen / ANP

NS verwacht vanaf vrijdagochtend rondom Schiphol forse hinder voor treinreizigers als gevolg van onvoorziene extra werkzaamheden aan het spoor. De vervoerder is sinds vannacht al bezig op de geschatte impact voor reizigers uit te werken. Volgens NS zal het per uur verschillen welke treinen wel en niet kunnen rijden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor Mobiliteit.nl

1 reactie op “NS voelt zich overvallen door “lastminute-werkzaamheden” Schiphol”

Patrick EHV|12.03.24|09:28

ZSM de Noord-Zuidlijn doortrekken, want men is te afhankelijk van ProRail (die dit wss prima vindt). Men is te afwachtend en er wordt alleen nog maar over gepraat, terwijl hier leiderschap gevraagd wordt. Schiphol heeft te veel focus gehad op krimp (wss opdracht van de toenmalige minister van financien), maar kan met metro echt iets betekenen voor milieu. Schiphol zou moeten kijken wat ze nu al kan doen en hoe ze dit dossier kunnen versnellen. Dus actie graag!