Prijzen

Delft Hyperloop is ‘revolutionair’ volgens jury European Hyperloop Week

Delft Hyperloop
Foto: archiefbeeld van Delft Hyperloop

Delft Hyperloop heeft op de European Hyperloop Week in Edingburgh opnieuw de prestigieuze innovatie award gewonnen. Net als vorig jaar in Hilversum, ging het universiteitsteam uit Delft er met de prijzen vandoor. Behalve de prijs voor meest innovatieve pod, namen de studenten van de TU Delft ook de Mechanical Award en twee Full-Scale Awards mee naar huis. “Als team zijn we enorm trots op de pod die we als team gedemonstreerd hebben”, laat Delft Hyperloop weten in een persbericht.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor Mobiliteit.nl