Save the date!

OV Congres barst los op 15 november

'Lagerhuisdebat' bij het OV-Congres 2022. Foto: Marloes Kanselaar
'Lagerhuisdebat' bij het OV-Congres 2022. Foto: Marloes Kanselaar Marloes Kanselaar

Houd deze datum vrij in uw agenda: op 15 november vindt het OV Congres plaats de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het congres kijken we met diverse experts en specialisten uit de branche vooruit op de toekomst van de ov-sector. Waar liggen de kansen en voor welke uitdagingen staat onze branche?

Nederland loopt in Europa voorop met de elektrificatie van diverse busvloten en ook autonoom vervoer wint steeds meer terrein. Tevens zal het aantal reizigers naar verwachting aanzienlijk toenemen door grote woningbouwprojecten.

Tijdens het OV Congres delen we inzichten, innovaties en strategieën om de uitdagingen aan te gaan. De sector moet profiteren van de kansen die de toekomst op het gebied van openbaar vervoer te bieden heeft. Samen creëren we een efficiënter, duurzamer en klantgerichter transportsysteem, dat klaar is voor de toekomstige groei van reizigers.

Wil je op de hoogte blijven van het congres? Laat hier uw gegevens achter, dan mailen wij u als de registratie is geopend. Partner worden kan ook! Vraag hier vrijblijvend de brochure op.

Lees ook:

Auteur: Merijn van Merrienboer