deur tot deur

Bestuursakkoord Vervoerregio Amsterdam: het vervoer moet veel flexibeler

Melanie van der Horst, Gerard Slegers en Marja Ruigrok presenteren het nieuwe bestuursakkoord van de Vervoerregio Amsterdam. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

De Vervoerregio Amsterdam presenteerde dinsdagavond het nieuwe bestuursakkoord voor de komende vijf jaar. Maar liefst 175.000 woningen worden bijgebouwd in de regio en ook het aantal arbeidsplaatsen neemt massaal toe. Om Amsterdam niet te laten dichtslibben moet anders nagedacht worden over openbaar vervoer. In het bestuursakkoord introduceert de Vervoerregio publieke mobiliteit. “We moeten van deur tot deur prettig vervoer hebben.” 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander Van Vliet

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.