Till Oberwörder nieuwe topman bij Daimler Buses

Till Oberwörder Daimler Buses

Till Oberwörder volgt Hartmut Schick per 1 april op als topman bij Daimler Buses en algemeen directeur van EvoBus. Oberwörder was sinds 2015 hoofd van Marketing, Verkoop en Services. Schick stapt over naar Daimler Trucks Asia. 

“De afdeling Daimler Buses is in goede handen bij Till Oberwörder”, laat Martin Daum weten, lid van de Raad van Bestuur bij Daimler Trucks & Buses. “In de afgelopen jaren heeft hij aangetoond grondige kennis en internationale ervaring te hebben in drie commerciële afdelingen, namelijk Mercedes Benz Vans, Daimler Trucks en Daimler Buses.”

Ervaring

Oberwörder werkt al jaren bij Daimler. Als hoofd Verkoop bij EvoBus was hij tussen 2012 en 2015 verantwoordelijk voor de strategie van Setra en Mercedes Benz en het ontwikkelen van de positie van Daimler Buses in de internationale markt. Daarvoor werkte Oberwörder bij Mercedes Benz Vans en als algemeen directeur van Daimler in Tsjechië

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.