RET rust personeel uit met tablets

samsung_galaxytablet

Het Rotterdamse vervoerbedrijf RET gaat 600 medewerkers uitrusten met tablets om reizigers onderweg actuele informatie te geven. De tablets van Samsung zullen later dit jaar onder de medewerkers worden verspreid.

Tablets winnen niet alleen aan populariteit bij consumenten, ook bedrijven rusten hun medewerkers steeds vaker uit met deze mobiele apparaten. De tablet die RET heeft aangeschaft zullen niet alleen worden gebruikt voor reizigersinformatie, ook zullen ze worden ingezet bij gevallen van schade.

Foto’s

Met foto’s en video’s die zij met de tablet maken, geven zij direct inzicht in de schade. Op die manier kan de schade zo snel mogelijk worden verholpen.

Volgens Samsung en RET heeft de Galaxy Tab 7.0 Plus een ideaal formaat waarop een plattegrond aan een reiziger kan worden getoond. Daarbij is de tablet door het 7 inch formaat zeer mobiel.

Beheren

Met een Mobile Device Managementproduct kan RET de tablets bovendien eenvoudig, snel en veilig beheren, en op afstand ruim 300 features inzetten. Zo kunnen de medewerkers via apps bijvoorbeeld stationsdagrapporten digitaal invullen, net zoals andere formulieren die zij nu op papier aanleveren.

De Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus kan binnenkort een update naar Android 4.0 verwachten.

Auteur: admin

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.