VN TV over de oplossing voor de GOW30: nieuwe datum

Helaas kon de laatste uitzending van VN TV over de GOW30 op 21 maart door ziekte niet doorgaan. Dit belangrijke thema verdient echter nog steeds aandacht. Daarom is een nieuwe datum gekozen om dit thema in een webinar te behandelen: 5 april. U kunt zich opnieuw inschrijven om actief mee te praten en uw vragen te stellen. 

Tijdens de uitzending aandacht voor de oplossing van Cyclomedia en Royal HaskoningDHV om wegbeheerders te helpen bij de invoering van de GOW30. Wat hebben zij te bieden aan gemeenten? Dit wordt via filmpjes en beelden gevisualiseerd. Verder praten we over de toegevoegde waarde hiervoor wegbeheerders en over hoe dit bijdraagt aan het behalen van de gewenste doelen met de GOW30? Daarnaast licht de gemeente Nijmegen haar motieven toe om deze oplossing te gaan testen.

Sprekers

In drie kwartier hoort u hier alles over en krijgt u concrete handvatten om in uw eigen gemeente de vraagstukken rondom de invoering van de GOW30 aan te pakken. Daarvoor komen de volgende sprekers aan bod:

  • Bas Brouwer (Cyclomedia)
  • Davy Beumer (gemeente Nijmegen)
  • Niels Bosch (Royal HaskoningDHV)

De uitzending is op 21 maart om 15.30 uur. U kunt zich vooraf inschrijven via WebinarGeek om actief in gesprek te gaan met de experts in de studio.

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.