Proef met touringcars op waterstof in Groningen en Drenthe

Groningen, Martinitoren

In Groningen en Drenthe wordt het openbaar busvervoer steeds duurzamer. Omdat waterstof ook voor touringcars en kleine achtpersoonsbusjes voor het OV als schone oplossing voor de toekomst wordt gezien, worden er twee ‘semi-touringcars’ en een achtpersoonsbusje voor een proef omgebouwd naar waterstofbussen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

3 reacties op “Proef met touringcars op waterstof in Groningen en Drenthe”

frans ritzerfeld|08.04.21|13:02

Binnen 20 jaren is de wereld helemaal schoon, maar volgens mij word dit verhaal niet goed begrepen, als men een beetje de politiek volgt, word er 4,5 miljard uit gegeven aan innovatie door het uitkopen van de boeren de bouw te veranderen wegens stikstof, en 2,5 miljard aan innovatie, daar tegenover krijgt de fossiele brandstofindustrie ook 4,5 miljard subsidie.
Vergelijk dit met mijn reacties dan is er weer 9 miljard zuur belasting geld verknoeit.
Heel Nederland hoort in opstand te komen

frans ritzerfeld|08.04.21|12:57

Ik heb hierover alle Politieke Partijen en de Provincie over geïnformeerd, binnen 20 jaren is de wereld helemaal schoon, maar volgens mij word dit verhaal niet goed begrepen, als men een beetje de politiek volgt, word er 4,5 miljard uit gegeven aan innovatie door het uitkopen van de boeren de bouw te veranderen wegens stikstof, en 2,5 miljard aan innovatie, daar tegenover krijgt de fossiele brandstofindustrie ook 4,5 miljard subsidie.
Vergelijk dit met mijn reacties dan is er weer 9 miljard xx

frans ritzerfeld|08.04.21|12:33

Graag wil ik reageren op waterstof, alle accu’s zijn achterhaald, bewezen is dat diesels tegenwoordig milieuvriendelijker zijn dan accu’s, dan merk ik op dat het begrip waterstofenergie verdoezeld word, er is al diverse keren door mij bekend gemaakt dat waterstofkorrels alles wat geschreven en gezegd word over waterstof totaal geen aandacht krijgt, nogmaals 50 kg waterstofkorrels, actieradius 12.000 km. voor een luxeauto, geen vervuilende accu’s en iedere e-paal langs de weg is weg gegooid, geld