Taxi Actie

Mercedes-Benz geeft taxiondernemers korting op onderhoudsproducten

Mercedes-Benz
Foto ter illustratie. Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) biedt taxiondernemers tot en met 24 maart tot 35 procent korting op originele Mercedes-Benz-onderdelen, zoals filters, accu’s, remblokken, remschijven, AdBlue, ruitenwissers, multiriemen, koelvloeistof en ruitensproeiervulling. Ook biedt Mercedes-Benz motorolie en automaatbakolie vanaf 9 euro per liter aan.

Naast deze actie biedt MBDB ook onderhoudspakketten voor zowel het interieur als exterieur aan, inclusief een gratis emmer voor 29 euro. “Dat is een aanzienlijke besparing van ten opzichte van de normale prijs van 49 euro”, zegt MBDB daarover. “Wij zijn vastberaden de taxisector te ondersteunen met deze uitzonderlijke aanbiedingen. Of u nu op zoek bent naar onderdelen voor onderhoud of Mercedes-Benz-accessoires, MBDB staat klaar om u te voorzien van de beste producten en diensten.”

Bestellingen van de onderhoudsproducten kunnen eenvoudig worden geplaatst via het speciale Taxi Actie bestelportal.

Lees ook:

Auteur: Mercedes-Benz