3-jarig jubileum

Taxiplatform Bolt realiseert 300 procent groei in Rotterdam

Bolt
Een taxi van Bolt op de Meent in Rotterdam. Foto: ProMedia/Laura Houtenbrink

De activiteiten van Bolt in Rotterdam zijn sinds de lancering, zo’n drie jaar geleden, fors toegenomen. Volgens het Europese taxiplatform heeft Bolt een groei van 300 procent in de havenstad gerealiseerd. Tienduizenden reizigers maken maandelijks gebruik van de taxidienst.

Volgens Noud Ottens, operation manager bij Bolt, weerspiegelt deze groei de toenemende behoefte van Rotterdammers naar taxivervoer. “Ook sluit de aanwezigheid van Bolt in Rotterdam aan bij de doelstellingen van de stad, om het gebruik van privĂ©auto’s te verminderen en gedeelde mobiliteit te bevorderen. Het is geweldig om te zien hoe onze inspanningen ten goede zijn gekomen aan taxichauffeurs, die hierdoor extra inkomsten kunnen genereren naast hun bestaande inkomstenbronnen”, aldus Ottens.

Ondanks de groei is Bolt naar eigen zeggen nog niet klaar in Rotterdam. “Wij zijn vastbesloten om onze te verbeteren en onze betrokkenheid in de stad te vergroten. We zijn enthousiast om bij te dragen aan de inspanningen van Rotterdam om een duurzame, efficientere en inclusievere stedelijke mobiliteitsomgeving te creeeren”, besluit Bolt.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.