Aanbesteding

Scholenkoepel Libréon zoekt touringcarvervoerder

Touringcars
Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Don Pablo

Scholenkoepel Libréon is op zoek naar een vervoerder die het touringcarvervoer van zowel leerlingen als personeel voor haar rekening neemt. Het gaat hierbij om touringcarvervoer naar bestemmingen in zowel binnen- als buitenland. 

“De opdrachtnemer biedt op elke kalenderdag touringcarvervoer aan, inclusief weekend- en feestdagen”, zo staat er te lezen in het programma van eisen. De opdracht betreft zowel dag- als retourreizen. Mocht het aantal scholen en het daarbij behorende aantal touringcarreizen wijzigen, dan verzorgt de opdrachtnemer het touringcarvervoer voor deze nieuwe locaties tegen dezelfde condities zoals vastgelegd in de overeenkomst.

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt voor 60 procent gekeken naar de kwaliteit van het vervoer en voor 40 procent naar de prijs. De opdracht heeft een waarde van zo’n 1,1 miljoen euro, maar daar worden door Libréon geen garanties over gegeven. Geïnteresseerde vervoersbedrijven hebben tot vrijdag 8 maart de tijd om zich op deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.