Onvrede

Rotterdamse taxichauffeurs dreigen met platleggen Coolsingel om chaos rond standplaats

De ingeperkte taxistandplaats naast Rotterdam Centraal
De ingeperkte taxistandplaats naast Rotterdam Centraal. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De geïmproviseerde taxistandplaats bij station Rotterdam Centraal zorgt voor verkeerschaos. Dat zeggen verschillende taxichauffeurs tegenover deze site. Chauffeurs vrezen voor ongelukken en ruzies en hopen dat de gemeente snel ingrijpt. Zo niet, dan overwegen de chauffeurs stakingen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.

1 reactie op “Rotterdamse taxichauffeurs dreigen met platleggen Coolsingel om chaos rond standplaats”

Kapi Taal|24.02.24|08:20

Ik maak mij grote zorgen over de regelgeving met betrekking tot parkeerplaatsen voor taxichauffeurs in de regio van burgemeester Aboutaleb en de wethouders. Het is begrijpelijk dat parkeerbeleid invloed kan hebben op de werkomstandigheden van taxichauffeurs en daarmee op de dienstverlening aan de gemeenschap.