tekort aan personeel

Belgische spoorbonden willen opnieuw staken op 29 november

Een nagenoeg leeg station Luik is op 29 november mogelijk weer realiteit. Flickr/Antonio Ponte. https://www.flickr.com/photos/saigneurdeguerre/4470068853

Waar NS al een nieuwe cao heeft afgesloten, liggen de Belgische spoorbedrijven flink overhoop met hun personeel. De vakbonden roepen hun leden – medewerkers van NMBS en Infrabel – opnieuw op om te gaan staken. De bonden vinden dat er te weinig geïnvesteerd wordt bij NMBS en Infrabel en vragen dringend om oplossingen voor het personeelstekort bij het spoor. Op dinsdag 29 november moet het treinvervoer in België ‘platgelegd’ worden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jeroen Baldwin

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.