420 bussen

In- en uitchecken met betaalpas nu ook bij Qbuzz in Groningen en Drenthe

Een lijnbus van Qbuzz in de binnenstad van Groningen. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Venema Media

Reizen met het OV in Groningen en Drenthe is nog makkelijker geworden. In de bussen van Qbuzz kunnen reizigers naast hun vertrouwde OV-chipkaart, ook in- en uitchecken met een contactloze (digitale) betaalpas of creditcard. Vandaag start in deze regio een campagne om reizigers te attenderen op deze nieuwe vormen van in- en uitchecken.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander Van Vliet

2 reacties op “In- en uitchecken met betaalpas nu ook bij Qbuzz in Groningen en Drenthe”

Christiaan Versteeg|31.08.22|21:52

Dat je bij NS alleen bij een paar stations kan reizen met OVpay, klopt niet. Je loopt een proef (op aanmelding, kan inmiddels niet meer) waarbij je bij *elk* station kan reizen. Dit wordt later (na 1 November) opengezet voor alle reizigers.

Christiaan Versteeg|31.08.22|21:50

Dat je bij NS alleen op een paar stations met OVpay kan reizen, klopt niet. Er loopt een proef (op aanmelding, kan inmiddels niet meer) waarmee je op *elk* station kan reizen. Binnenkort (na 1 November) wordt dit opengezet voor iedereen.