personeelstekort

Arriva ontvangt minder geld en mogelijk boete voor ‘verwijtbare rituitval’

Buslijn 5 Maastricht van Arriva.
Buslijn 5 Maastricht van Arriva. Foto: Wikipedia

Vervoersbedrijf Arriva wordt door de Provincie Limburg bestraft vanwege de afgeschaalde dienstregeling, blijkt uit stukken van de Provincie. Het personeelstekort zorgt ervoor dat Arriva in Limburg minder bussen en treinen kan rijden.  Het vervoersbedrijf komt daarmee de contractuele afspraken niet na en krijgt een verminderde exploitatiebijdrage en mogelijk een boete opgelegd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Sander Van Vliet

1 reactie op “Arriva ontvangt minder geld en mogelijk boete voor ‘verwijtbare rituitval’”

Kees Boer|29.08.22|23:01

Dat zou ik treurig vinden dat de Arriva een boete krijgt hoe vaak valt er bij de NS geen trein uit daaromtrent een boete wordt met geen woord over gerept ; een mag niet over de schutting kijken ander mag een hele boomgaard leegroven