Eén dode bij botsing personenauto en lijnbus

Busongeval tussen Syntus en auto in Rijssen (foto: Bert Kamp)

Bij een frontale botsing tussen een bus van Syntus en een personenauto is dinsdagochtend in Rijssen één persoon om het leven gekomen. Dit laat de politie weten. Door de botsing tussen de twee voertuigen is de personenauto op de zijkant beland.

De buschauffeur en de passagiers van de bus zijn niet gewond geraakt tijdens het ongeval. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden, is niet duidelijk. Het ongeval gebeurde op de Nijverdalseweg in het Overijsselse Rijssen, ter hoogte van de Ambachtsstraat.

Ambulance

Er is een traumahelikopter ingezet. En drie ambulances en de brandweer zijn uitgerukt. De brandweer heeft het ongeval met zeilen afgeschermd. De Nijverdalseweg is afgesloten voor overig verkeer en Syntus rijdt een aangepaste dienstregeling.

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.