Arriva

Trein- en busverkeer Lochem niet gehinderd door ongeluk met brug

Een deel van een brug in aanbouw op de Goorseweg, tegenover het station in Lochem, is ingestort. ANP PERSBUREAU HEITINK

De treinen en bussen blijven voorlopig gewoon rijden bij Lochem, meldt vervoerder Arriva. Tegenover het station van de Gelderse plaats kwam woensdagochtend een deel van een brug in aanbouw naar beneden. Daardoor zijn zeker twee mensen om het leven gekomen.

Lochem ligt aan de spoorlijn tussen Zutphen en Hengelo.

De Arbeidsinspectie is in Lochem om daar onderzoek te doen naar het ongeval met de in aanbouw zijnde brug. Het is nog onduidelijk hoe het brugdeel naar beneden kon vallen. Veel mensen hebben het ongeluk zien gebeuren. Slachtofferhulp Nederland meldde eerder dat voor zo’n 35 à 40 mensen opvang wordt opgestart.

Auteur: Redactie OVPro / ANP