Kamervragen

ChristenUnie wil uitleg over schrappen directe lijn Enschede-Schiphol

NS-trein op station Schiphol. Foto: Shutterstock, Rostislav Glinsky

De ChristenUnie wil uitleg van het kabinet over het schrappen van de rechtstreekse trein tussen Enschede, Deventer en Schiphol in de nieuwe NS-dienstregeling. Kamerlid Peter Grinwis vraagt de staatssecretaris daarover in gesprek te gaan met NS.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Erik Verheggen

Hoofdredacteur Mobiliteit, ProMedia Group

1 reactie op “ChristenUnie wil uitleg over schrappen directe lijn Enschede-Schiphol”

asierts|13.02.24|19:58

Het is overduidelijk dat er op het spoor serieuze innovatiedoorbraken nodig zijn om de klant ├ęcht beter te bedienen. Nu is het altijd “3 erbij – 2 eraf’. Verbeteringen komen altijd met verslechteringen en dat remt de groei enorm. Echte sprongen als ‘5 erbij en nul eraf’ lukken nu niet, terwijl dergelijke sprongen wel nodig zijn.